Hem Blogg Slaktaren Lomma, köttrestaurangen i Lomma Centrum

Slaktaren Lomma, köttrestaurangen i Lomma Centrum

av Fredrik Holmgren
0 kommentar
MEAT1

Mitt i Lommas vackra och pittoreska centrum finner vi Slaktaren i Lomma. Här serveras en god lunch som varieras varje dag. Kvällstid förvandlas Slaktaren till ett äkta steakhouse där du kan välja köttbit och tillbehör efter eget huvud. Slaktaren i Lomma har på kort tid blivit en mycket populär träffpunkt, både för lommaborna och mera långväga gäster. Utöver restaurang har slaktaren även en omåttligt populär cocktailbar.

Snabba fakta om Slaktaren i Lomma

VadKöttrestaurang med fokus på kvalitet.
VarI Lomma, vilket kanske hörs på namnet.
NärSlaktaren i Lomma har öppet sju dagar i veckan, med undantag för semester.
VarförOm man är sugen på en rejäl köttbit, eller en god cocktail för den delen.

Lunch på Slaktaren i Lomma

Om du känner för att äta dagens rätt hos Slaktaren i Lomma, går det alldeles utmärkt. Slaktaren i Lomma har en lunchmeny som uppdateras varje vecka, och serverar sin lunch varje vardag. På helgen serverar Slaktaren i Lomma en speciell helg lunch, med en à la carte meny. 

Vardagsluncherna hos Slaktaren kännetecknas av genuin och vällagad husmanskost som varieras med livfullhet och fantasi. Här får du serverat allt från baconlindad köttfärslimpa till ångad torsk eller kotlettrad med knaperstekt dansk svål. Helgmenyn består av ett par kötträtter, en burgare samt fisk och ett gott vegetariskt motiv. Innan huvudrätten provar man med fördel Slaktarens berömda charkbricka, som inte går av för hackor.

Helglunchen kan därefter med fördel rundas av med mörk chokladfondant, eller med en mindre mängd choklad i form av några väl utvalda tryfflar av högsta kvalitet.

Slaktaren i Lomma – middagsmeny med något för alla

Väljer du att besöka restaurang Slaktaren i Lomma på kvällen så har du möjlighet att njuta av deras berömda paradgren, köttet. Men inled först kvällen med lite goda snacks. Här faller vårt öga på de iberiska svålarna samt tryffelchipsen. Kanske med ett glas rött till?

När aptiten väl är väckt är det dags att titta på en lämplig förrätt. Här kan du bland annat välja på en klassisk råbiff med tillbehör, eller varför inte prova husets gin- och enbärsgravade lax, serverad med äpplegratiné och rågbröd.

Väl framme vid huvudrätten är det så dags att välja köttdetalj, tillbehör och sås. Här finns väldigt mycket spännande att prova, men clubstek med konfiterad pumpa och parmesanaioli låter spännande och lite ovanligt. Vill du köra säkra kort finns både pommes frites och potatisgratäng.

Känner någon i sällskapet inte för grillat, finns alternativa rätter, både med kött, men även med fisk och vegetariskt alternativ.

Restaurang Slaktaren Lomma, med förstklassig cocktailbar

Utöver att servera förstklassiga köttdetaljer och tillreda efter alla konstens regler kan slaktaren i Lomma även stoltsera med en alldeles egen och mycket förträfflig cocktailbar.

I Slaktarens cocktailbar kan du få klassiker som Dry Martini och French 75 såväl som longdrinks. Kanske en Sbagliato eller en Mezscal Paloma? Därutöver har Slaktaren i Lomma ett spännande utbud av gin och drinkar med gin som bas.

Så när du ändå är på plats hos Slaktaren kan det vara en god idé att antingen starta kvällen i cocktailbaren med en aperitivo, alternativt runda av en lyckad kväll med en longdrink eller lyxig cocktail.

Slaktaren i Lomma har även tänkt till när det gäller designen. Såväl cocktailbaren som restaurangen i övrigt har en vacker och ombonad inredning som gör att alla gäster känner sig välkomna och trivs från första stund. Utöver detta har man engagerade och kunniga kockar och personal.

Runda av året med att äta nyårsmeny hos Slaktaren Lomma

En nyårsmeny från Slaktaren i Lomma är något alldeles speciellt. Och eftersom det är nyår bara en gång om året kan det absolut vara värt att unna sig något extra denna kväll, som exempelvis en middag hämtad hos Slaktaren i Lomma.

Slaktaren erbjuder inte nyårsmiddag på plats, utan du hämtar din mat och kan därefter fira nyår hemma tillsammans med dina vänner med bästa festmåltiden. På så sätt behöver ni inte göra avkall på era traditioner kring firandet, utan kan lägga upp det precis som ni vill.

Därutöver slipper ni stressen med att förbereda mat, och kan i lugn och ro lägga fokus på att få en trevlig stund tillsammans.

Slaktaren Lomma är rätt både för en dagens, en trevlig lunch på helgen eller en helkväll med nära och kära. Oavsett när man kommer hit är personalen fokuserad på att nå allra bästa resultat och upplevelse för just dig.

Bästa hos Slaktaren i Lomma:

  • Gin och enbärsgravad lax
  • Råbiffen
  • Köttdetaljerna
  • Cocktailbaren, både gällande utbud, som den vackra inredningen.

Du kanske också gillar