Hem Blogg Jennie Hammar bloggar och poddar från Los Angeles

Jennie Hammar bloggar och poddar från Los Angeles

av Patrik Lind
0 kommentar
Jennie Hammar bloggar och poddar från Los Angeles

Att berätta om sitt liv med familjen och vännerna i Los Angeles är vad Jennie Hammar gör i sin podd och på sin blogg. På Instagram kan man följa henne med bilder på utflykter, shopping och favorit-outfits. Jennie Hammar är journalist och har intervjuat många kändisar i USA.

Fakta om Jennie Hammar

Vem är hon?Jennie Hammar är journalisten som blivit poddare och bloggare.
Podden Keeping UpJennie poddar tillsammans med kollegan Malin Eklund.
Filip Hammar?Jennie har varit gift med Filip Hammar från duon Filip och Fredrik.
Var bor hon?Jennie bor i Silver Lake i Los Angeles.

Livet i Silver Lake, Los Angeles med Jennie Hammar

Om man är nyfiken på hur det är att leva i Los Angeles, och i synnerhet i stadsdelen Silver Lake, kan man lyssna på Jennie Hammars och Malin Eklunds podd “Keeping up med Jennie och Malin”. Där berättar båda om livet i Los Angeles, resor till Sverige, utflykter i USA, fest med vänner och familjeliv med barnen. Jenni har också en blogg på Damernas värld där man kan läsa mer om hennes liv. Det är lite av en Los Angeles guide. Innan hon började podda med vännen Malin Eklund, hade Jennie podden “Veckans bläcka” med kompisen Karin Bastin.

Jennie, som varit gift med Filip Hammar, är numera gift med Zev Schmitz. Jennie och Zev gifte sig 2020 och blev hon blev gravid samma år. I maj 2021 fick paret en dotter som de döpte till Maj. Jennie har sedan tidigare barnen Ilse och Tage med ex-maken Filip Hammar, de turas om att ha barnen varannan vecka. Idag är Ilse och Tage 9 och 8 år.

Förutom familjelivet och barnen har Jennie ett stort umgänge med amerikanska vänner och många svenskar som också bor i Los Angeles. Att göra kortare eller längre utflykter är en favorit, liksom att besöka lokala marknader. Att hajka, eller vandra i omgivningarna på fritiden gör Jennie och familjen ofta.

Jennie är mångsysslare och har många strängar på sin lyra:

  • Bloggare
  • Instagramprofil
  • Journalist
  • Modeinspiratör
  • Skönhetsexpert
  • Företagare Moreno California

Jennie och familjen semestrar i Sverige

På sommaren åker hela familjen, inklusive hunden Roffe, till Sverige, till fritidshuset i Hunnebostrand. Jennie, född Jennie Carlzon, återvänder gärna till Sverige och har ibland funderat på att flytta tillbaka hit. Till familj och vänner hemma i Sverige.

Hennes man Zev älskar Sverige och skulle, enligt Jennie, gärna bo här. Zev har också lärt sig svenska och övar så mycket han kan när han är här. Att inreda och skapa ett vackert hem är något Jennie gärna gör. Både fritidshuset i Sverige och huset i LA. Man kan följa hennes inredningsstil på Instagram.

Skönhet och hälsa är viktiga för Jennie

Förutom att blogga och podda om livet i LA undersöker Jennie det senaste inom skönhet, krämer och skönhetsbehandlingar. Tillsammans med poddkollegan Malin, pratar hon om olika tips och erfarenheter kring skönhet. I sin podd har de topplistor kring de bästa produkterna. Hon tipsar om mode och glasögon är en accessoar som Jennie tycker är perfekt att hotta upp en outfit med.

Träning är också en viktig del av livet, Jennie har alltid tränat för att må bra och hålla sig i form. Hon gillar att hajka, springa och styrketräna. Jennies ålder är 38 år, hon är född 1984 och ser ung ut, har en fantastisk hy som hon vårdar men också för att hon lever hälsosamt.

Jennie Hammar är ambassadör för swiss clinic, hudvårdsprodukter som hjälper henne att balansera tillvaron. Hon säger att hon försöker leva hälsosamt, men att det kan vara svårt ibland.

Moreno California och Jennie Hammar

Förutom att blogga, podda och arbeta som journalist och medieprofil har Jennie ett eget varumärke, Moreno California. Moreno gör framför allt doftljus och tvålar. Alla produkter har enbart naturliga ingredienser, något som är viktigt för Jennie.

Doftljusen och tvålarna har namn inspirerade av Kalifornien och USA. Moreno California finns finns att köpa online samt i några utvalda butiker i Kalifornien.

Jennie har intervjuat många av Hollywoods kändisar

Som journalist har Jennie gjort många intervjuer och fått intervjua riktiga celebriteter som exempelvis Angelina Jolie, Bruce Willis, Alicia Wikander och Reese Witherspoon, bara för att nämna några. 

Möten med kändisar och allmänt skvaller från Hollywood och Los Angeles är ett återkommande ämne i podden “Keeping up med Jennie och Malin#. Malin är för övrigt gift med Sigge Eklund, som i sin tur har en av de största poddarna i Sverige, Alex och Sigge, tillsammans med vännen och kollegan Alex Schulman.

Du kanske också gillar