Hem Blogg Fredrik Karström – inte bara mäklare

Fredrik Karström – inte bara mäklare

av Fredrik Holmgren
0 kommentar
broker1

Fredrik Karström bor och lever tillsammans med skiddrottningen Charlotte Kalla i ett hus i Sundsvall. Karström har fått flera priser för sina insatser som fastighetsmäklare. I dagsläget arbetar han för Länsförsäkringar. Kalla och Karström har varit ett par sedan en längre tid.  

Korta fakta om Fredrik Karström:

Vem?Fredrik Karström, mäklare och sambo med Charlotte Kalla
Var?Fredrik Karström bor i Sundsvall
Hur gammal?Fredrik Karström är född 1989

Fredrik Karström – framgångsrik mäklare 

Fredrik Karström jobbar som mäklare i den anrika staden Sundsvall. Redan 2018 vann Karström pris för att ha varit den mäklare på Länsförsäkringar i Sundsvall som sålt flest bostadsrätter.

För att lyckas som fastighetsmäklare behöver man kunna bygga förtroende. Många människor gör sina absolut största affärer när de köper lägenhet. Det är ett tillfälle då många kan känna sig sårbara och utsatta samtidigt som det ska tas en massa beslut som får stora konsekvenser för ens privatekonomi. Det är ju inte alltid drömmar och möjligheter går hand i hand men mäklaren kan vara den kontakt som lotsar en rätt i en annars snårig process.

Om mäklaren kan bygga förtroende hos sina kunder kan denna komma mycket långt. Förtroende är verkligen inget dagens människor ger vem som helst – för detta krävs det hårt jobb. Fredrik Karström vann priset 2018 baserat på att han sålt flest bostadsrätter och han får mycket gott omdöme när det kommer till kunders recensioner av hans insatser. Det finns flera stycken, både säljare och köpare, som recenserat Fredrik Karström som mäklare i tjänsten ”hitta mäklare” och där kan man läsa att han har fått mycket höga poäng för sin lyhördhet, sitt engagemang och att han är lätt att tycka om. 

Om du vill ha hjälp med följande kan du vända dig till Länsförsäkringars fastighetsförmedling i Sundsvall:

  • Bostadsvärdering
  • Försprångsplanering inför försäljning av hus
  • Sälja hus
  • Köpa hus
  • Försäkringar
  • Bolån
  • Lånelöfte

Fredrik Karström och Charlotte Kalla

Charlotte Kalla och Fredrik Karström har nu varit ett par i flera år. Innan de köpte sitt drömhus 2021 bodde de tillsammans i en lägenhet i Sundsvall. Kalla valde i våras att avsluta sin framgångsrika skidkarriär. Hon beskrev det som att detta var något hon meddelat Fredrik och att han såg det som mycket positivt att hon kommit fram till ett beslut. Nu står gemensamma planer med familjebildning på agendan och Kalla ser på framtiden med tillförsikt och ödmjukhet.

Karström och Sundsvall 

Sundsvall är Norrlands tredje största tätort och har anor från 1600-talet, under 2024 ska 400-årsjubiléet firas! I Sundsvall bor det ca 58 000 invånare och staden hamnar på så vis på 21:a plats om man ser till antal invånare per ort i Sverige. Stadskärnan består av en så kallad stenstad som ersatt tidigare bebyggelse som förstörts efter en stor brand 1888.

Sundsvall utsågs 2017 till Sveriges vackraste stad av en förening som heter arkitekturupproret. Att många skulle vilja hitta ett bra boende i en vacker stad är en självklarhet. Tur då att det finns mäklare som Fredrik Karström som kan hjälpa en att hitta rätt!

Fredrik Karström på Instagram och Facebook

Det är alltid intressant att leta information på nätet om folk. Vad gäller Fredrik Karström så nämns han inte på Flashback, men det är knappast något att vara ledsen över. En koll på Merinfo ger vid handen att Fredrik Karström fyller år på Alla hjärtans dag. Då blir han säkert extra uppvaktad av sin älskade Charlotte.

När man söker efter Fredrik Karström på nätet kan man dessutom hitta fem stycken andra personer som stavar sitt namn likadant och om man kollar på Instagram eller Facebook kan man se att mäklaren Fredrik Karström har dolt sin profil.

Fredrik Karström kan nås på mail

Att värna om sitt privatliv kan vara en mycket sund och klok inställning till offentligheten, som en person med en mycket känd sambo och ett yrke som för med sig många kontaktytor, kan ha stor nytta av. När man arbetar så mycket med olika människor och som säljare kan det vara klokt att samla möjligheterna och minimera kontaktytorna till en enda kanal. I Karströms fall har han en mailadress som det går bra att nå honom på. Just att vara tillgänglig när det uppkommer frågor och funderingar kan vara avgörande i en beslutsprocess för en köpare som ska lägga mycket pengar på ett nytt boende, så det är ju bra att han går att nå i sin yrkesroll i alla fall.

Du kanske också gillar