Hem Blogg Bianca Meyer – poddprofil och komiker

Bianca Meyer – poddprofil och komiker

av Patrik Lind
0 kommentar
podcast 2

Bianca Meyer, född 10 februari 1988, är kanske främst känd som poddprofil då hon mellan 2018 och 2020 drev den populära och kontroversiella podcasten Della Q. Hon har även jobbat som ståuppkomiker och skådespelerska och spelade huvudrollen i En enkelbiljett. 

Korta fakta om Bianca Meyer

Fullständigt namnBianca Meyer
Känd förPodcasten Della Q, ståuppkomiker
ÅlderFödd 1988, alltså 34 år gammal
LängdOkänt 
Bor iStockholm
NummerBianca Meyers telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Bianca Meyers bakgrund

Bianca Meyer har främst blivit känd för att ha varit en del i trion Della Q som drev den populära men kontroversiella podcasten Della Q mellan 2018 och 2020. Hon har även drivit en del andra podcastprogram, bland annat Fyllepodden tillsammans med Anita Schulman och Cissi Wallin och ett med komikern Jonatan Unge

Just nu har hon podcasten Unge Meyers lidanden tillsammans med Jonatan Unge. Den podcasten handlar om Bianca Meyer och Jonatan Unges lidande och lidelser. De pratar även mycket om relationer och kärlek. 

Bianca Meyer har även jobbat som ståuppkomiker och stand up. År 2010 spelade hon dessutom huvudrollen i föreställningen En enkelbiljett, regisserad av Ingela Lekfalk. 

Officiellt om Bianca Meyer

På Merinfo kan man få reda på följande om Bianca Meyer:

  • Hon heter Bianca Rut Antonia Meyer 
  • Hon är 34 år
  • Hon bor i en bostadsrätt i Stockholm
  • Hon fyller år den 10 februari
  • Hon äger inga fordon
  • Hon är ogift
  • Hon har ett bolagsengagemang, i Bianca Meyer AB

Bianca Meyers familj, Erik Nerep och kärleksliv 

Bianca Meyer har en son som heter Sascha. Pappan till sonen heter Erik Nerep men de lever inte tillsammans. Erik Nerep är en svensk ekonom och professor i rättsvetenskap vid Handelshögskolan i Stockholm. 

Biancas senaste pojkvän var PO Strömberg och de gick officiellt ut med att de var ett par i december 2021. De hade då redan varit tillsammans i nio månader. Han är framför allt känd från podcasten Recensörerna som han driver tillsammans med Bobbe Nordfeldt. Ett par månader senare var dock relationen slut. I dagsläget är Bianca inte, i alla fall inte officiellt, ihop med någon man. Hon är inte heller gift.

Bianca Meyer på Facebook och sociala medier

Bianca Meyer är relativt aktiv på sociala medier. På Instagram har hon över 12 700 följare och där lägger hon regelbundet upp bilder på resor, sin son och sin vardag i övrigt. Hon finns även på Facebook men har gjort sin profil privat. På Twitter är hon väldigt aktiv och uppdaterar i stort sett varje dag. 

Flashback skrivs det en hel del om Bianca Meyer. Det skvallras till exempel om hennes kärleksliv, och då främst om henne och PO Strömberg. Det skrivs även en del om hennes relation med pappan till hennes barn, Erik Nerep. 

På övriga nätet, då främst Bloggbevakning, har det skvallrats en del om ett bråk mellan Bianca och Anita Schulman. Det råder lite oklarheter om vad bråket ska bottna i men enligt skvallret ska Bianca Meyer själv ha tagit upp i en podd att hon själv startade en podd tillsammans med någon som sedan fasade ut henne och tog över hela idén. Många spekulerar alltså i att den personen, som inte nämndes vid namn, i själva verket skulle vara Anita Schulman. 

Bianca Meyer och Della Q

Della Q var ett känt, svensk poddradioprogram som gjordes av Anna Björklund, Bianca Meyer och Moa Wallin. I programmen pratade de ofta om samhällsfenomen och kultur. Det första avsnittet sändes den 19 juli 2018. De sände också hela året 2019. År 2020 lades programmet ner då trion hamnade i ett rejält bråk med varandra. Bråket ska ha börjat med att Bianca Meyer plötsligt lämnade podden varpå Anna Björklund och Moa Wallin började driva den själva. 

Bianca Meyer ska inte förväxlas med en tysk kvinna

När man söker efter information om Bianca Meyer så kan det hända att man får träffar på en annan person som har samma eller liknande namn. Bland annat finns det en tyska kvinna som kommer fram om man söker på “bianca meyer tanzschule”.

Du kanske också gillar