Hem Blogg Sunny Taylor – allt om Idol-stjärnan

Sunny Taylor – allt om Idol-stjärnan

av Patrik Lind
0 kommentar
sing3

Sunny Taylor blev känd för hela svenska folket när hon medverkade i det legendariska tv-programmet Idol i TV4 år 2021. I programmet beskrev hon sig själv som en surftjej som älskade musik. Hon föddes den 18 december 2000 och bor i Billeberga, men föddes på Barbados. 

Snabbfakta om Sunny Taylor

NamnSunny Taylor
ÅlderFödd 18 december år 2000 
Gör Jobbar som artist
Känd förMedverkan i Idol 2021

Sunny Taylor bakgrund

Sunny Taylor växte upp i Billeberga utanför Landskrona. Hennes pappa heter Zafer Taylor och under barndomen satsade hon mycket på surfing och musiken. Till slut bestämde hon sig för att fokusera på musik och bli artist. Hon har bland annat spelat trummor i pappa Zafers band och hon kan även spela gitarr och sjunga. På sidan av har hon också jobbat på förskola och på café.

Sunny Taylor familj

Sunny Taylor kommer från en minst sagt känd familj. Här är det vi vet om hennes familj: 

  • Sunny Taylor är släkt med Tareq Taylor, den kända tv-kocken och krögaren, som är hennes farbror. Han har jobbat med kända program som Stjärnorna på slottet, Trädgårdstider, Gokväll, Tusen år till julafton, Historieätarna, Plus och Sommarlov. 
  • Hennes pappa heter Zafer Taylor. Han medverkade i programmet Tareq Taylors matresa. Han sökte även själv till Idol år 2011. Då framförde han låten Funkmaster för juryn som bestod av Laila Bagge, Anders Bagge och Pelle Lidell. Han fick faktiskt en guldbiljett men i övrigt tog Idol-resan slut ganska snabbt för Sunnys pappa. 

Sunny Taylor sociala medier 

Sunny Taylor är aktiv på sociala medier. Bland annat finns hon på Instagram, där hon regelbundet lägger upp bilder från sin vardag. Hon har även en hel del följare, över 6 000 i skrivande stund. Hon har utöver det en Youtube-kanal där hon har lagt upp två klipp när hon sjunger. Hon har också ett konto på TikTok. Hon har ingen egen sida på Wikipedia. 

Sunny Taylor Idol

Sunny Taylor medverkade i Idol år 2021. Det gick helt klart väldigt bra för henne men i den åttonde fredagsfinalen tvingades hon lämna. Det efter att hennes pappa samma kväll hade skrikit åt jurymedlemmen Katia Mosally att “hålla tyst” efter att hon framfört kritik efter dotterns framförande. Själv verkade hon dock inte särskilt ledsen över att behöva åka ut eftersom det hade varit väldigt stressigt att vara med i programmet, enligt henne själv. 

Vad gör Sunny Taylor 2022? 

Efter att Sunny Taylor lämnade Idol har det varit ganska tyst om henne. På hennes Instagram-konto kan man se att hon fortfarande satsar på musiken, så kanske får vi se en comeback inom kort. 

Du kanske också gillar