Hem Blogg Allt som behövs för fräck pegging

Allt som behövs för fräck pegging

av Patrik Lind
0 kommentar

Pegging är ett sexigt och nervkittlande sätt att få tillbaka den där gnistan i förhållandet. Samtidigt ger det upphov till skräddarsydd njutning tack vare att ni själv väljer storlek och utseende på dildon som ska fästas i er strap on harness. Riktigt spännande parlekar ligger runt hörnet, och allt som krävs är den rätta utrustningen för att natten ska bli så underbar som möjligt. Se strap on i olika typer och storlekar – och fortsätt att läsa för att ta reda på vilken utrustningen ni behöver.

En lämplig strap on harness

För att få full kontroll över situationen ska din strap on harness som du bär både kännas bekväm och sitta ordentligt. Det är alltid en fördel om du satsar på en harness som kan justeras på de olika sidorna så att storleken kan skräddarsys efter dig. De flesta strap on harnesses är utrustade med en ring där dildon kan fästas, och väl på plats är det bara att njuta av de sexiga stunderna i sovrummet – men först krävs så klart en dildo.

Välj ut den perfekta dildon

Det viktigaste när du väljer ut dildo till din strap on harness är kompabiliteten. Vissa dildoar passar inte i en harness, så det du ska hålla utkik efter är varianterna med en fot längst ner. Detta ser till så att dildon kan föras in i din strap on harness och sitta ordentligt utan några besvär. På sexleksaksmarknaden kommer du att hitta en hel ocean av olika dildosorter, så inte blir det några problem att välja en fräck dildo som passar dig som handen i handsken.

Tillbehör till din strap on

Det enda som nu återstår är att införskaffa dig diverse tillbehör till din strap on harness och dildo. Här kommer ett högkvalitativt glidmedel att bli ett måste, och du kan välja mellan antingen en silikonbaserad eller vattenbaserad variant. Kom dock ihåg att den förstnämnda inte bör användas med silikonleksaker, så om du har valt ut en silikondildo är det ett vattenbaserat glidmedel som gäller.

Visst finns det särskilda sexleksaksrengöringsmedel för att sedan göra rent dildon efter användning. Dessa rekommenderas att använda istället för tvål, främst för två skäl: tvål kan slita på leksaken i förtid och du vill definitivt inte råka få in tvålrester i ditt kön. Skaffa dig därför ett rengöringsmedel som är specifikt tillverkat för att vara riktigt effektivt till sexleksaker.

Du kanske också gillar